صفحه 1 از 17 1234567891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 163

موضوع: کابینه یازدهم | اخبار+تحلیلها+حواشی+ نتایج رای اعتماد

  1. #1
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض کابینه یازدهم | اخبار+تحلیلها+حواشی+ نتایج رای اعتماد

    ارائه فهرست نامزدهای پیشنهادی عضویت کابینه به روحانی (خبر ویژه)
    محمدرضا تابش رئیس فراکسیون اقلیت مجلس از نهایی شدن گزینه‌های کاندیداهای وزارتخانه‌ها از سوی کارگروه‌های تخصصی خبر داد و گفت: لیست گزینه‌های نهایی روز شنبه، 29 تیرماه به رئیس‌جمهور منتخب برای اعلام نهایی به مجلس ارائه شده است.
    تابش با اشاره به پایان کار 20 کارگروه تخصصی برای تشکیل کابینه دولت یازدهم اظهار داشت: روز شنبه، 29 تیرماه کارگروه‌ها گزینه‌های خود را به رئیس‌جمهور منتخب اعلام کردند و روحانی لیست نهایی را به زودی به مجلس اعلام می‌کند.
    در همین حال بیژن زنگنه وزیر نفت دولت سازندگی اعلام کرد نعمت‌زاده و ترکان گزینه‌های مناسبی برای وزارت نفت دولت روحانی هستند.
    زنگنه در پاسخ به این سوال که آخرین وضعیت چینش کابینه به چه صورت است پاسخ داد: نمی‌دانم، از خود روحانی سوال کنید. همه چیز سیال است و این سوال را باید از شخص روحانی بپرسید.
    از سوی دیگر سایت پویش وابسته به حزب اصلاح‌طلب «کار» خبر داد: با گذشت یک ماه از انتخابات فعالیت کارگروه‌های تعیین وزرا به پایان رسیده و گزارش آنها به روحانی تقدیم شده است.
    طبق اطلاعات رسیده، برای هر وزارتخانه‌ اقتصادی بین یک تا 3 نفر تعیین شده و برای وزارت اقتصاد، نام سیدصفدر حسینی، وزیر اقتصاد دولت خاتمی و محمد نهاوندیان، رئیس اتاق بازرگانی مطرح است.
    پویش می‌افزاید: با توجه به مصوبه مجلس درخصوص راه‌اندازی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و بهره‌وری، اسحاق جهانگیری، وزیر صنایع خاتمی، محمدعلی نجفی، رئیس سازمان برنامه در دولت خاتمی و مسعود نیلی به عنوان نامزدهای اصلی مطرحند. برای وزارت کار، رفاه و تامین اجتماعی مرتضی بانک و علی ربیعی مطرحند؛ مرتضی بانک استاندار کرمان و معاون اداری مالی وزارت امور خارجه بوده است. علی ربیعی هم از همکاران روحانی در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و اعضای خانه کارگر است. همچنین حسین کمالی و سهیلا جلودارزاده، از اعضای خانه کارگر و حزب اسلامی کار هم برای این وزارتخانه مطرح هستند.
    برای وزارت نیرو حبیب‌الله بیطرف و برای وزارت صنعت، معدن و تجارت جهانگیری یا نعمت‌زاده مورد بحث است.
    از سوی دیگر خبرگزاری تسنیم اسامی 60 نامزد پیشنهادی برای تصدی معاونت و وزارت را به این ترتیب اعلام کرده است؛ معاون اول (محمد فروزنده، جهانگیری، مهرعلیزاده)، معاون اجرایی (نعمت‌زاده)، معاون پارلمانی (علی عسگری، مجید انصاری، نوبخت)، وزارت اطلاعات (محسن قمی، شوشتری، پورمحمدی، شفیعی، خزاعی)، وزارت کشور (یونسی، حسین دهقان، جهانگیری، سلطانی‌فر، سیدرضا تقوی، ذوالقدر)، وزارت نیرو (چیت‌چیان، بیطرف، فتاح)، وزارت دفاع (نجار، علایی، حسین دهقان، وحیدی)، وزارت بهداشت (پزشکیان، ملک‌زاده، وحید دستجردی، فاضل)، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی (ربیعی، بانک، صفدرحسینی، شریف‌زادگان)، وزارت ارتباطات (ابوالحسن فیروزآبادی، معتمدی، واعظی، جهانگرد)، وزارت خارجه (ظریف، واعظی، خرازی، ولایتی)، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (محسن قمی، مسجدجامعی، علی مطهری، علی منتظری، سیدرضا صالحی، محمد علی‌زم)، وزارت علوم (توفیقی، سهراب‌پور، فرجی‌دانا، ظریفیان)، در ادامه این فهرست آمده است: وزارت صنعت و تجارت (مهرعلیزاده، ویسه، حسین هاشمی، جهانگیری، نهاوندیان، آل‌اسحاق)، وزارت اقتصاد (نوبخت، نیلی، صفدرحسینی)، وزارت جهاد کشاورزی (کلانتری،‌ حجتی، صفدرحسینی، داوود دانش جعفری)، وزارت ورزش و جوانان (سلطانی‌فر، مهرعلیزاده، ذوالفقارنسب)، وزارت نفت (زنگنه، نعمت‌زاده، حسین هاشمی، ترکان)، وزارت راه و شهرسازی (آخوندی، عبدالعلی‌زاده، حجتی، سعیدی‌کیا، رحمتی)، وزارت آموزش و پرورش( صالحی امیری، حاج‌بابایی، فانی، زرهانی)، وزارت دادگستری‌(بختیاری، عباسی‌فرد، شوشتری)، معاونت برنامه‌ریزی (روغنی، نیلی)، دبیر شورای‌عالی امنیت ملی (ولایتی، وحیدی، محمود واعظی).
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض 6 معیار فراکسیون اصولگرایان مجلس برای رأی اعتماد به کابینه یازدهم

    طی بیانیه‌ای اعلام شد
    6 معیار فراکسیون اصولگرایان مجلس برای رأی اعتماد به کابینه یازدهم
    فراکسیون اصولگرایان مجلس در آستانه رأی اعتماد به وزرای دولت یازدهم، طی بیانیه‌ای معیارهای خود برای رأی اعتماد به دولت تدبیر و امید را منتشر کرد.



    به گزارش خبرنگار پارلمانی [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، در بیانیه فراکسیون اصولگرایان مجلس که در آستانه رای اعتماد به وزرای دولت یازدهم صادر شده،‌ آمده است: فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم مواضع اعلام شده از سوی رئیس‌جمهور منتخب را در هفته‌های پس از انتخابات امیدبخش و اسلامی و انقلابی دانسته و از ایشان تشکر می‌کند.
    در بخشی از این بیانیه آمده است: جناب آقای روحانی، رئیس‌جمهور منتخب، با شعار «اعتدال» و «استقلال» قدم به صحنه خدمت نهاد. ما امید داریم ایشان با تقید به این شعارها کابینه‌ای به مجلس معرفی کند که بتواند مظهر و معرف اعتدال و استقلال و موجب تحقق شعار امیدبخش امید و تدبیر باشد.
    ‌فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم در این بیانیه مبانی و معیارهای مورد نظر این فراکسیون را برای دادن رای اعتماد به وزرای پیشنهادی اعلام کرد و اعتقاد راسخ به مبانی انقلاب اسلامی و پیروی از سیره عملی امام خمینی(ره) در سیاست داخلی و خارجی کشور، اعتقاد و التزام به ولایت فقیه و تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبر، فعال نبودن در فتنه و عدم جانبداری از فتنه‌گران، برخورداری از عملکرد روشن و سلامت اخلاقی و مالی و سیاسی و داشتن عزم و اراده برای مبارزه با مفاسد اقتصادی و تلاش به منظور تامین عدالت اجتماعی و اقتصادی، بهره‌مندی از دانش و تجربه کافی و قدرت مدیریت و کارآمدی در حوزه مسئولیت خود، داشتن روحیه تعامل با مجلس در چارچوب قانون اساسی و قوانین مصوب را به عنوان 6 معیار مورد تاکید قرار داد.
    این بیانیه می‌افزاید: یادآوری می‌کنیم که چنانچه از میان وزرای دولت فعلی نیز تنی چند واجد شرایط لازم بوده و توفیق حضور در دولت آینده را پیدا کنند این حضور از آن جهت که موجب تداوم تجربه و ثبات در مدیریت خواهد شد از نظر ما امری مثبت تلقی می‌شود و فراکسیون اصولگرایان به حکم وظیفه آمادگی خود را برای همکاری با دولت ایشان اعلام می‌دارد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  4. #3
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض کودتای خاموش کارگزاران و مشارکت در کابینه یازدهم؟!

    کودتای خاموش کارگزاران و مشارکت در کابینه یازدهم؟! (خبر ویژه)
    انتشار اسامی شماری از نامزدهای تصدی وزارت و معاونت در کابینه یازدهم این تلقی را ایجاد کرده که دو تیم کارگزارانی و مشارکتی درصدد تحمیل شماری از اعضا و نزدیکان خود به روحانی هستند.
    در فهرست‌هایی که توسط نشریات زنجیره‌ای (از جمله روزنامه‌های شرق، اعتماد، آرمان، بهار، آفتاب یزد و...) و وابسته به پدرخوانده‌های کارگزاران و مشارکت منتشر می‌شود از جمله این اسامی غالبا برای تصدی معاونت یا وزارت تکرار می‌شود؛ محمدعلی نجفی، مسعود نیلی، مرتضی بانک، عیسی کلانتری، محمود حجتی، اسحاق جهانگیری، توفیقی، نامدار زنگنه، فرجی دانا، ظریفیان، اطاعت، صفدرحسینی، ظریف، روغنی، سهراب‌پور و... شماری از اعضای دولت اصلاحات و سازندگی.
    خاطر نشان می‌شود برخی اسامی منتشره در فتنه‌های 78 و 88 نقش فعالی ایفا می‌کردند.
    نشریات زنجیره‌ای و فعالان سیاسی اصلاح‌طلب اصرار دارند از این طریق چنین القا کنند که رئیس‌جمهور منتخب هیچ استقلالی از خود ندارد!
    شاید به همین دلیل هم هست که یک عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات مدعی شد: همه باید این را بدانند که گفتمان اعتدال رای نیاورد؛ چرا که اعتدال گفتمان نیست و این گفتمان اصلاح‌طلبی بود که رای آورد.
    ژاله فرامرزیان در گفتگو با خبرنگار مهر رای روحانی را منبعث از تائید خاتمی، هاشمی وگفتمان اصلاح‌طلبی دانست و با تاکید بر اینکه شعار اعتدال روحانی یک رویه است نه گفتمان، افزود: شعار اعتدال یک گفتمان و تفکر سیاسی نیست و روحانی باید این اعتدال را تعریف کند.
    وی گفت: همه باید این را بدانند که گفتمان اعتدال رای نیاورد؛ چرا که اعتدال گفتمان نیست و این گفتمان اصلاح‌طلبی و مشی سیاسی و تلاش ارزشمند هاشمی و خاتمی بود که موجب توفیق روحانی در انتخابات شد!
    این اظهارات و انتشار فهرست‌های القایی و تحمیلی در حالی است که روز گذشته عارف ضمن سخنانی در مشهد هشدار داد: باید دست روحانی در انتخاب کابینه باز باشد زیرا اگر رئیس‌دولت احساس کند نیرویی به او تحمیل می‌شود باعث ایجاد فتنه و دعوا خواهد شد. پیش از این خاتمی مسجد جامعی را به عنوان وزیر ارشاد معرفی کرده بود که در پی ابراز ناخرسندی دکتر روحانی مجبور به پس گرفتن حرف خود شد.
    از سوی دیگر نمایندگان مجلس ضمن تأکید بر لزوم شفافیت و مرزبندی نامزدهای عضویت کابینه با فتنه‌گران و جریان‌های معارض نظام، خواستار تعامل بیشتر با مجلس در معرفی وزرا شده‌اند.
    مسعود میرکاظمی نماینده مردم تهران دراین‌باره تأکید کرد: مجلس به هیچ‌وجه به افراد تندرو رأی نمی‌دهد.
    وی در مصاحبه با آریا اظهار داشت: رأی اعتماد مجلس بستگی به وزرایی دارد که آقای روحانی معرفی می‌کند. مجلس در تأیید وزرای کابینه چند مساله را ملاک قرار می‌دهد اول بحث اعتدال است. رئیس‌جمهور منتخب افراد تند را معرفی نکند. مردم هم انتظار دارند وزرایی وارد کابینه شوند که جنجالهای سیاسی به راه نیاندازند.
    وی تصریح کرد: مساله دوم که برای مجلس حائز اهمیت است توانایی، تخصص و تجربه مدیریتی افراد معرفی شده است همچنین سلامت کاری وزراء را نیز مجلس ملاک انتخاب کابینه قرار خواهد داد.
    در همین زمینه اسماعیل جلیلی نماینده مردم مسجد سلیمان در مجلس می‌گوید: رویکرد مجلس مخالف حضور افراد تندرو در کابینه است حال این افراد تندرو از هر طیف یا گروهی باشند. عضو هیات رئیسه فراکسیون رهروان ولایت گفت: افراد تندور منافع جناحی و گروهی را به منافع ملی و جایگاهی که می‌خواهند احراز کنند ترجیح می‌دهند و مجلس با چنین افرادی مخالف آنهاست.
    نماینده مردم مسجد سلیمان تاکید کرد: پیش‌بینی می‌شود با رویکردی که آقای روحانی انتخاب کرده‌اند چنین افرادی معرفی نخواهند شد. اما اگر معرفی شدند مخالفت مجلس قطعی است.
    وی ادامه داد: امکان عدم رای اعتماد مجلس به 3 الی 4 وزیر وجود دارد.
    جلیلی اظهار داشت: هر دو فراکسیون اصولگرایان و رهروان ولایت در تلاشند تا با برگزاری نشست‌های مشترک درخصوص کابینه با یک هم‌افزایی عمل شود.
    همچنین رمضان شجاعی‌کیاسری سخنگوی فراکسیون رهروان ولایت در جمع خبرنگاران گفت: گمانه‌ها بر این است که رئیس در روز مراسم تحلیف می‌خواهد اعضای کابینه را معرفی کند.
    وی با انتقاد از غافلگیر کردن مجلس خاطر نشان کرد: قطعا شناخت کافی از وزرای کابینه به دلیل محدودیت زمانی برای نمایندگان حاصل نمی‌شود لذا تقاضا این است که اعضای قطعی و احتمالی کابینه را یک هفته قبل از مراسم تحلیف در معرض داوری قرار دهند.
    وی ادامه داد: نمایندگان مجلس باید به وزرای پیشنهادی برای مدیریت چهارساله بر وزارت‌خانه‌های تخصصی رای اعتماد دهند اما تاکنون علی‌رغم نزدیک شدن به زمان مراسم تحلیف هیچ یک از کمیسیون‌های تخصصی و فراکسیون‌های مجلس از گزینه‌ها اطلاعی ندارند.
    وی تاکید کرد: تاکنون حتی کمیسیون‌ها و فراکسیون‌های تخصصی به مشاوره هم گرفته نشده‌اند سخنگوی فراکسیون رهروان ولایت تاکید کرد: با توجه به سابقه طولانی و ارزشمند روحانی در مجلس مستحضرند بدنه مجلس و کلیت مجلس باید نسبت به پذیرش و رای اعتماد به اعضای کابینه اقناع گردد تا در شروع کار دولت جدید شاهد تعامل و همکاری خوب بین مجلس و دولت باشیم. خدای ناکرده به دلیل غافلگیر شدن و عدم شناخت کافی نمایندگان ممکن است تعدادی از وزرای پیشنهادی موفق به اخذ رای اعتماد نشوند.
    فراکسیون اصولگرایان نیز با صدور بیانیه‌ای 6 شرط از جمله «اعتقاد به مبانی انقلاب و التزام به ولایت‌فقیه، عدم فعالیت در فتنه یا جانبداری از آن، سلامت مالی و اخلاقی، تجربه مدیریتی کافی و روحیه تعامل با مجلس را ملاک خود برای دادن رأی اعتماد توصیف کرد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  5. #4
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض ۲۰ شاخص مجلس برای رای اعتماد به وزرا

    محمد سلیمانی
    ۲۰ شاخص مجلس برای رای اعتماد به وزرا
    نماینده مردم تهران در مجلس در تبیین ۲۰ شاخص برای رای اعتماد به وزرای دولت یازدهم نوشت وزرا باید دارای قدرت جذب نخبگان حوزه مربوطه بوده و صاحب تخصص و تجربه در حوزه مورد نظر باشند.



    به گزارش خبرنگار سیاسی [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] محمد سلیمانی نماینده مردم تهران در مجلس و وزیر دولت نهم طی یادداشتی که در اختیار [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] قرار داد به تبیین 20 شاخص مهم و ضروری برای رای اعتماد نمایندگان مجلس به کابینه دولت تدبیر و امید پرداخت.
    متن این یادداشت در ادامه می‌آید:
    پس از مراسم تنفیذ و تحلیف ریاست محترم جمهور منتخب رسماً و عملاً عهدار مسئولیت می‌شود. اولین اقدام رئیس جمهور انتخاب و معرفی وزرا به مجلس است. نظر به حضورم در هیأت دولت و تجربه 4 ساله وزارت و 6 ساله معاونت وزیر و یک ساله مجلس نهم، شاخص‌های مهم و ضروری را برای انتخاب وزرای شایسته ارائه می‌کنم تا کمکی به تشکیل کابینه کارآمد باشد.
    1. مومن و اهل دین باشد، شهرت اخلاق حسنه و خوشنامی داشته باشد. نیت الهی برای خدمت داشته باشد.
    2. ولایت مدار مشهور، قانون پذیر معروف، استدلال کننده قوی، راهکار دهنده نوآور باشد.
    3. جهت گیری های اساسی او هماهنگی خوب با برنامه های کلان کشور داشته باشد.
    4. کارآفرین، پر تحرک و شجاع باشد و بتواند در مدت کوتاهی رضایت رهبری عزیز و مردم را بدست آورد.
    5. دارای قدرت جذب بزرگان و نخبگان حوزه مربوطه در اطراف خود باشد و از استعدادهای کشور بهره کامل ببرد.
    6. صاحب تخصص و تجربه در حوزه مورد نظر باشد. معتقد باشد که فرد متعهد مسئولیت کاری که در آن تخصص ندارد، نمی پذیرد.
    7. برنامه مدون و مکتوب قابل اجرا و قابل سنجش و ارزیابی برای وزارت و در جهت ارتقای جهشی کشور، داشته باشد. معتقد باشد برنامه خوب معجزه می کند.
    8. دارای سلامتی و توانایی جسمی و آمادگی روحی برای کار جهادی و تلاش بی وقفه شبانه روزی باشد.
    9. تحصیلات دانشگاهی معتبر با سوابق تحصیلی درخشان داشته باشد. صرف عنوان و مدرک مهم نیست. دانشگاه محل تحصیل و حتی استاد او مهم است. مدرک رانتی نداشته باشد.
    10. فعالیت های صنعتی، یا اجتماعی و فرهنگی، یا پژوهشی و فناوری کاربردی در کارنامه خود داشته باشد.
    11. سابقه مدیریت 5 ساله در حد مدیر کل به بالا داشته باشد.
    12. تسلط بر مفاهیم علم، فناوری و نوآوری داشته و معتقد به تکمیل چرخه تبدیل علم به ثروت باشد.
    13. در مدت وزارت، کار اقتصادی شخصی را برخود و بستگان درجه یک خود حرام کند. بلکه خود را وقف خدمت به مردم و کشور کند.
    14. با فضای موجود جامعه آشنا باشد، نیازها و اولویت‌های آن را بشناسد، و تحلیل روشن از گذشته، حال و آینده داشته باشد. دشمن شناس قدر باشد و به مبارزه بی امان با دشمنان اسلام و ملت عامل باشد.
    15. در دوران مسئولیت های قبلی دارای کارنامه خوب عملکردی و ابتکارات اجرایی باشد.
    16. روحیه ضد‌اشرافی‌گری و مبارزه با مفاسد اقتصادی داشته باشد و خود باختگی به غرب نداشته باشد. به ساده ‌زیستی افتخار کند.
    17. به دور از افراط و تفریط باشد. اهل فتنه 88 نباشد و با فتنه و فتنه‌گران آن مرز شفاف و روشن داشته باشد.
    18. اهل باج دادن نباشد. دم او گرم باشد، ولی نشود دم او را دید. با مردم خوشرو باشد و به زیاده خواهان اخم کند.
    19. اهل نظارت و بازرسی باشد و دست اطرافیان خود را باز نگذارد. فساد را تحمل نکند.
    20. همسرش را مشاور خود نکند و به عفاف و حجاب جامعه معتقد و مقید باشد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  6. #5
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض تقاضای حسن روحانی( رئيس جمهور) از نمایندگان

    یرمؤذن در گفت‌وگو با فارس تشریح کرد
    تقاضای روحانی از نمایندگان برای ارائه نظرات درباره کابینه تا روز تحلیف
    نماینده مردم اردبیل گفت: آقای روحانی از نمایندگان خواست اگر نقطه‌نظراتی در خصوص کابینه و برنامه‌های دولت دارند، تا روز تحلیف به وی در مرکز بررسی‌های استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام ارائه کنند.

    کمال‌الدین پیرمؤذن نماینده مردم اردبیل، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، با اشاره به جلسه امروز 70 نفر از نمایندگان با رئیس‌جمهور منتخب در مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصحلت نظام گفت: در این جلسه نمایندگان به بیان نقطه نظرات خود در خصوص تقویت بنیادهای اقتصادی در کشور مدیریت توقعات و مطالعات مردم پرداختند و موضوع راهکارها برای رفع این موانع و بها دادن به برنامه‌های رئیس‌جمهور منتخب و نیز مطالبات مردم و رعایت حد مرزها و پرهیز از کشاندن دولت به مسائل حاشیه‌ای را مورد بررسی قرار دادند.
    وی افزود: رئیس‌جمهور منتخب نیز در این جلسه ابراز امیدواری کرد با یک تحلیل واحد میان مجلس و دولت بسیاری از مشکلات کشور حل و فصل شود و حل این مشکلات نیاز به فرصت و تست دارد و نجات کشور از وضعیت غیرمطلوب با همکاری هر سه قوه و برخورداری از سیاست‌های حمایتی رهبری و با مشارکت مردم شدنی است.
    عضو کمیسیون صنایع مجلس اظهار داشت: ضرورت تعامل عزتمند با دنیا و بها دادن به مسائل معیشتی مردم مورد توجه رئیس‌جمهور منتخب و نمایندگان قرار گرفت و آقای روحانی در این جلسه عنوان کرد که اگر نمایندگان نقطه نظراتی در خصوص کابینه و برنامه‌های دولت داشتند تا روز تحلیف به مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصحلت نظام ارائه کند.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  7. #6
    کاربر فعال و قدیمی dampayi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    نوشته ها
    1,573
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض کابینه پیشنهادی دولت یازدهم را بیشتر بشناسید

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    اعضای کابینه حجت الاسلام حسن روحانی در حالی که تنها چند روز تا استقرار رسمی دولت باقی مانده است، یک گام تا نهایی شدن فاصله دارد. به طوری‌که اکثر وزارتخانه‌ها وزرای پیشنهادی خود به مجلس را شناخته‌اند.
    گروه سیاسی مشرق- این‌روزها گمانه زنی‌های رسانه‌ای حول محور ترکیب کابینه دولت آینده و این‌که چه کسانی در چه جایگاهی قرار خواهند گرفت قرار دارد. در حالي که تنها چند روز تا معرفی کابینه پیشنهادی حجت الاسلام حسن روحانی به مجلس شورای اسلامی باقی مانده است، منابع نزدیک به رئیس جمهور منتخب، اسامی وزرا و اعضای کابینه دولت یازدهم را اعلام کرده اند. اسامی و سوابق اعضای کابینه پیشنهادی روحانی را در ادامه مشاهده می‌کنید.

    اسحاق جهانگیری (معاون اول)



    وی در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری و تا پیش از مرحله تائید صلاحیت ها رئیس ستاد انتخاباتی هاشمی رفسنجانی بود. او در مجالس دوم و سوم نماینده جیرفت بوده است و در سال ۱۳۷۱ در دولت هاشمی‌رفسنجانی به سمت استاندار استان اصفهان منصوب شد و به جای غلامحسین کرباسچی نشست. جهانگیری از موسسان حزب کارگزاران سازندگی بود و هم‌اکنون عضو شورای مرکزی آن است. با پیروزی محمد خاتمی در انتخابات، جهانگیری به‌عنوان وزیر معادن و فلزات به مجلس پنجم معرفی و موفق به کسب رای اعتماد شد. وی در هر دو دوره ریاست‌جمهوری خاتمی وزیر صنایع و معادن بود.



    عبدالرضا رحمانی فضلی (وزارت کشور)



    وی رياست كل ديوان محاسبات كشور از سال 87 تاکنون را برعهده دارد. از سوابق رحمانی فضلی می توان به معاون آموزش و پژوهشي دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه فردوسی مشهد، از سال 68 الی 70، نماينده دوره چهارم مجلس شوراي اسلامي، حوزه انتخابيه شيروان، استان خراسان شمالی از سال 71 تا 75، قائم مقام سازمان صدا و سيما جمهوري اسلامي ايران(سال شروع:1375)، معاون برنامه ريزي، امور مجلس و استان هاو معاون سياسي سازمان صدا و سيما جمهوري اسلامي ايران، رئيس دوره نهم ستاد انتخابات رياست جمهوري سازمان صدا و سيما جمهوري اسلامي ايران(سال پایان فعالیت در سازمان صدا و سیما:1385)، عضو كميته شوراي اطلاع رساني دولت به مدت شش سال، معاون امور بين الملل و توسعه اقتصادي استان ها و رياست شوراي اطلاع رساني وزارت كشور جمهوري اسلامي ايران ، از سال 85 تا 86 و قائم مقام و معاون فرهنگي رسانه اي و اجتماعي شوراي عالي امنيت ملي به مدت 18 ماه از سال 86 اشاره کرد.


    بیژن نامدار زنگنه (وزارت نفت)



    بیژن نامدار زنگنه در سال 1331 در شهر کرمانشاه به دنیا آمد. وی تحصیلات ابتدایی و دوره اول متوسطه را در زادگاه خود ادامه داد و دوره دوم متوسطه را تا اخذ دیپلم در تهران به پایان رساند.

    زنگنه در سال 1350 به دانشکده فنی دانشگاه تهران رفت و در سال 1356 با درجه فوق لیسانس مهندسی راه و ساختمان با رتبه ممتاز فارغ التحصیل شد.

    همچنین از سال 1356 به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی مشغول به فعالیت شد و سال 1385 با همین عنوان بازنشسته شد.

    مهندس زنگنه از سال1359 تا 1361 معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را به عهده داشت و در آبان ماه سال 1361 بنا به دعوت برادران جهادسازندگی به عضویت شورای مرکزی این نهاد درآمد.

    وی در سال 1362 به عنوان نخستین وزیر جهاد سازندگی از مجلس اول رای اعتماد گرفت و تا اواسط سال 1367 با موفقیت عهده‌دار این مسئولیت بود.

    همچنین در شهریور سال 1367 و در شرایطی که صنعت آب و برق به دلیل خسارت‌های ناشی از جنگ تحمیلی در وضعیت بسیار نابسامانی بود، به عنوان وزیر نیرو از مجلس رای اعتماد گرفت.

    سپس در سال 1368 در نخستین دولت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با رای اعتماد مجدد مجلس در این مسئولیت ابقا شد و تا نیمه سال 1376 عهده‏دار این مسئولیت بود.

    مهندس زنگنه در سال 1376 در دوره ریاست جمهوری سید محمد خاتمی برای صدارت در وزارت نفت انتخاب شد و مدت 8 سال نیز عهده‌دار این مسئولیت بود.

    علاوه برمسئولیت‌های اجرایی فوق، مهندس زنگنه از سال 1362 تا 1384 عضویت شورای اقتصاد و از سال 1375 تا 1390 عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام را دارا بوده‌اند.


    رضا مکنون (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)




    وی داری فوق‏ ليسانس مهندسي محيط زيست از دانشگاه ايلينويز امريكا در 1352 و دكتراي مهندسي منابع آب از دانشگاه واشنگتن در 1356 می‌باشد. از فعاليت‏‌هاي علمي مکنون می توان به عضویت در هيات علمي دانشگاه صنعتي اميركبير از سال 1356 تاكنون اشاره کرد.




    محمود حجتی (وزارت جهاد کشاورزی)



    مهندس محمود حجتی در سال 1334 در نجف آباد اصفهان دیده به جهان گشود. پدر ایشان مرحوم حاج شیخ غلامرضا حجتی از روحانیون برجسته نجف آباد بودند. وی تحصیلات خود را تا اخذ مدرک دیپلم در نجف آباد طی نمود و سپس وارد دانشگاه صنعتی اصفهان شد و در رشته مهندسی عمران موفق به اخذ مدرک لیسانس شدند. با پیروزی انقلاب اسلامی وارد نهاد جهاد سازندگی کشور شد و پس از آن به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان انجام خدمت نمودند. با شروع عملیات اجرایی عظیم سد کرخه به عنوان مدیر اجرایی این پروژه تا زمان بهره برداری ارائه خدمت نمود و در دوره اول ریاست جمهوری سید محمد خاتمی به عنوان وزیر راه و ترابری و دوره دوم ایشان به عنوان وزیر جهاد کشاورزی از مجلس رای اعتماد گرفت و تا پایان دولت در این سمت ماند.


    وزارت اطلاعات:

    1) سید محمود علوی


    سید محمود علوی در چهارم اردیبهشت 1333 ، در خانواده ای روحانی در لامرد فارس ولادت یافت . در سن دو سالگی با خانواده به نجف اشرف ( محل تحصیل پدر ) عزیمت و تحصیلات ابتدایی و سالهای اول متوسطه را در دبستان و دبیرستان علوی ایرانیان در نجف گذراند .

    وی همزمان با تحصیلات حوزوی ، به تحصیلات دانشگاهی پرداخته ، دوره کارشناسی را در مدرسه عالی تربیتی و قضایی قم (دانشگاه فعلی قم) در رشته علوم تربیتی با احراز رتبه اول گذرانده ، کارشناسی ارشد را در دانشگاه فردوسی مشهد در رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی با کسب رتبه اول و با معدل 18.96 طی نموده و مقطع دکتری را در همان رشته در دانشگاه فردوسی مشهد با کسب رتبه عالی به پایان رسانده است.


    از سوابق وی می توان به نماینده ستاد مرکزی انقلاب اسلامی در جنوب فارس در سال 1358-1357، نماینده دوره های اول – دوم – چهارم و پنجم مجلس شورای اسلامی، سخنگوی کمسیون شورا ها و امور داخلی ، کمسیون خاص وظیفه عمومی ، کمسیون خاص وظایف و اختیارات ریاست جمهوری در دوره های اول و دوم مجلس شورای اسلامی، نایب رئیس کمسیون شورا ها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی (دوره چهارم)، نایب رئیس کمسیون های سیاست خارجی و آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی (دوره پنجم)، نماینده مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش از سال 1379 تا سال 1388 با حکم مقام معظم رهبری می توان اشاره کرد.


    2) محسن قمی



    در سال 1339 هجري شمسي در روستاي مامازند ورامين به دنيا آمد. پدرش از كشاورزان زحمت كش و ساده زيست آن منطقه بودكه به علت تدين و پارسايي زياد به شيخ حسين معروف شده بود.

    درسال 1350 ودر سن 11 سالگي به قم رفت وبه تحصيل علوم ديني در مدرسه حضرت آيت الله العظمي گلپايگاني مشغول شد. او دردوران طلبگي شاگرد ممتاز مدرسه بود و به دفعات مكرر توسط حضرت آيت الله گلپايگاني مورد تشويق قرار گرفت و در سن 14 سالگي شروع به تدريس دروس ادبيات و مقدماتي در حوزه علميه نمود.
    ايشان سطوح عاليه تحصيل حوزوي خود را نزد اساتيد بزرگواري همچون حضرات آيات فاضل لنكراني ، ستوده ، اعتمادي، صلواتي و صالحي مازندراني به پايان رسانيد.


    حجت الاسلام قمي از سال 1357 به بعد باشركت در دروس خارج فقه و اصول از محضر حضرات آيات وحيد خراساني ، سيد موسي شبيري زنجاني ، حاج شيخ آقا تبريزي و شمس خراساني و ديگر اساتيد گران سنگ حوزه علميه به مدت 20 سال بهره گرفت و دروس فلسفه و عرفان نظري را در محضر اساتيد بزرگوار حضرت آيت الله جوادي آملي، حضرت آيت‌الله آملي ، و آيت الله مصباح يزدي و انصاري شيرازي فرا گرفت.
    حجة الاسلام و المسلمين دكتر محسن قمي، علاوه بر تدريس در حوزه ودانشگاه و تاليف كتب و مقالات متعدد ، مسئوليت هاي مهمي را در نظام مقدس جمهوري اسلامي بر عهده گرفته است كه از آن جمله مي توان به عضويت در مجلس خبرگان رهبري به نمايندگي از مردم تهران در دوره سوم و نمايندگي ولي فقيه در دانشگاهها و مراكز آموزش عالي و معاونت امور بين الملل دفتر مقام معظم رهبري اشاره نمود.

    علی طیب نیا (وزارت اقتصاد )



    علی طیب نیا روز ۱۶ فروردین سال ۱۳۳۹ در شهر اصفهان به دنیا آمده است. تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان را در شهر اصفهان به اتمام رساند با توجه به علاقه شخصی اش به رشته های علوم انسانی رشته اقتصاد دانشگاه تهران را به عنوان رشته دنشگاهی اش انتخاب کرد. یک سال از دوره دکترا را در مدرسه اقتصاد لندن گذراند. در حال حاضر در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران مشغول به فعالیت علمی است.

    وی که چهره‌ای شناخته‌شده در میان اقتصاددانان داخلی و مجامع بین‌المللی است، اگرچه هیچ‌گاه همکاری نزدیکی با تیم روحانی نداشته و حتی عضو کارگروه اقتصادی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام هم نبوده است، اما به علت تدین و نیز تعهد وی به نظام و همچنین حمایتی که اکثر قریب به اتفاق گروه‌ها و جریانات سیاسی و نخبگان اقتصادی کشور از وی دارند و نیز تجربه‌ای که وی به عنوان مسؤول بودجه‌ریزی کشور داشته است، در جمع‌بندی نهایی دکتر روحانی، این گزینه با توجه به احتمال بالای رأی‌آوری وی از مجلس اصولگرا، به عنوان گزینه نهایی وزارت امور اقتصادی و دارایی مورد تأیید قرار گرفت.


    محمدجواد ظریف (وزارت امور خارجه)



    ظريف از خانواده‌يي نسبتا ثروتمند در تهران به دنيا آمده و پدرش از تاجران امور نساجي بوده است. ظريف سال 1355با ويزاي دانشجويي به ايالات متحده مي‌رود و دقيقا زماني كه وي آزمون‌هاي جامع دكترايش در دنور را در سال 1364 گذراند، اداره مهاجرت ايالات متحده، رواديد او را باطل كرد و شانس‌هاي او را براي تكميل تحصيلاتش از بين برد. ظريف پس از اين اتفاق به اين علت كه قصد داشت تا حضورش در خاك امريكا كاملا قانوني باشد به نيويورك مي‌رود و در نمايندگي ايران مشغول به‌كار مي‌شود. او طي سه سال بعد و از راه دور، تحصيلاتش را تكميل كرد و در طول آن مدت ارزش خود را براي دولت ايران به اثبات رساند كه همين مساله باعث مي‌شود تا با حضور او در وزارت خارجه موافقت شود تا خود ظريف درباره ديپلمات شدنش چنين بگويد: «من هم به صورت كاملا اتفاقي و هم به دليل تصميم اداره مهاجرت، ديپلمات شدم.»

    ظریف در دوران محمد خاتمی مدتی معاون حقوقی و امور بین الملل وزارت خارجه بود. پس از آن به نمایندگی ایران در سازمان ملل منصوب شد و تا مدتی پس از انتخاب محمود احمدی نژاد به عنوان رییس جمهور نیز در این سمت باقی بود. وی پس از عزل از این سمت به تهران بازگشت و تا کنون در دانشکده روابط بین‌الملل وزارت خارجه مشغول کار بوده است.

    اما مهم‌ترین فعالیت محمد جواد ظریف که او را به دکتر حسن روحانی نزدیک می‌کند نقشی است که در مذاکرات هسته‌اي سال‌های 82-84 ایفا کرد. ظریف در این مدت عملا در کنار سیروس ناصری ریاست تیم مذاکره کننده را بر عهده داشت.


    عباس آخوندی (وزارت مسکن)




    عباس احمد آخوندی در سال 1336 در خانواده‌ای روحانی در شهر نجف اشرف دیده به جهان گشود. وی تحصیلات ابتدایی را در مدرسه علوی ایرانیان در زادگاه خود گذراند و چندی بعد به همراه خانواده به ایران نقل مکان کرد. آخوندی تحصیلات متوسطه را در قم و تهران به اتمام رساند و پس از سپری کردن این دوران، در سال 1356 وارد دانشکده فنی تهران شد.


    وی مدرک کارشناسی ارشد مهندسی راه و ساختمان خود را از دانشگاه تهران دریافت کرد و پس از آن به انگلستان رفت و در کالج رویال هالووی لندن، در رشته اقتصاد سیاسی به ادامه تحصیل پرداخت و موفق شد مدرک دکترای خود را دریافت کند.

    آخوندی مرداد سال 1361 به عنوان معاون سیاسی وزیر وقت کشور( ناطق نوری) انتخاب شد و در دولت دوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نیز به عنوان وزیر مسکن و شهرسازی فعالیت کرده است.

    آخوندی از سوی شهید دکتر بهشتی در اولین شورای مرکزی جهاد سازندگی به عنوان عضو شورا انتخاب شد.

    وی همچنین در جهاد سازندگی مسئولیت امور استان‌ها را بر عهده داشت و پس از شروع جنگ تحمیلی مسئولیت پشتیبانی جبهه‌های جنگ را نیز برعهده گرفت.

    آخوندی در سال 1376 نماینده ویژه رییس جمهور وقت برای اجرای طرح احداث سالن بزرگ همایش‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران بوده است.

    آخوندی علاوه بر مسئولیت‌های سیاسی و اجرایی که در عرصه‌های مختلف به عهده داشته است، در بخش آموزش نیز فعالیت دارد. وی در دانشکده مطالعات جهان علاوه بر عضویت در هیات علمی، در گروه بریتانیا نیز تدریس می‌کند.

    از برخی سمت‌ها و فعالیت‌های اجرایی عباس آخوندی می توان به قائم مقام مدیرعامل سازمان صدا و سیما، دبیری شورای امنیت کشور، رئیس شورای تامین ویژه غرب کشور، رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر و رئیس بنیاد مسکن اشاره کرد.


    سید ابوالحسن فیروزآبادی (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات)



    سیدابوالحسن فیروزآبادی در سال 1340 در خانواده علم و فقاهت دیده به جهان گشود. پدر وی مرحوم آیت ا... فیروزآبادی از اعاظم حوزه علمیه قم و در خاندان ایشان تالیفات مهمی در موضوعات فقهی ، اصولی و قرآنی وجود دارد.

    سید ابوالحسن فیروزآبادی مدرک کارشناسی مهندس برق با گرایش مخابرات خود را در سال 1365 از دانشگاه علم و صنعت و مدرک کارشناسی ارشد برق با گرایش مخابرات را در 1370 از همین دانشگاه دریافت کرده و در مرحله دفاع از تز دکتری مدیریت استراتژیک خود در دانشگاه عالی دفاع ملی است.
    وی همچنین دروس حوزه وی شامل ادبیات عرب، اصول فقه، فقه تا سطح و نیز دروس فلسفه را نزد اساتید بنام حوزه تلمذ کرده است و به زبانهای عربی و انگلیسی تسلط کامل دارد.

    همچنین تدریس دروس تخصصی مخابرات و مدیریت، تالیف مقالات متعدد تخصصی در زمینه فن آوری اطلاعات و ارتباطات، راهنمایی و مشاوره تعدادی پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری در کارنامه فیروزآبادی وجود دارد.

    فیروزآبادی در سالهای 1359-1361 به فعالیت مطبوعاتی و روزنامه نگاری اشتغال داشته و مقالاتی در حوزه روابط بین الملل انتشار داده است.

    وی همچنین در طول دوران خدمت خود عهده دار مشاغل و سمت هایی بوده است که می توان به مدیرعاملی و نایب رئیسی هلدینگ مدیریت صنایع نوین تامین، ریاست هیات مدیره شرکت تامین تلکام (مجری پروژه اپراتور موبایل نسل سوم با نام تجاری رایتل)، ریاست هیات مدیره چندین شرکت بزرگ در زمینه صنایع الکترونیک و مخابرات، طراحی، اجرا و مدیریت پروژه‌های ICT در کشور به مدت 25 سال، طراحی و اجرای دوره‌های آموزش رشته مخابرات و عضویت در هیات مدیره شرکت ملی نفتکش ایران اشاره کرد.


    علی جنتی (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)



    علی جنتی (زادهٔ ۱۳۲۸) سیاست‌مدار و دیپلمات ایرانی و پسر آیت الله احمد جنتی است. وی از دانش‌آموختگان مدرسه حقانی قم است. پیش از انقلاب در مبارزه مسلحانه علیه حکومت وقت ایران فعال بود و ناچار به فرار از ایران شد و تا هنگام پیروزی انقلاب در کویت زندگی می کرد. در سال ۱۳۵۹ رئیس صداوسیمای استان خوزستان و در سال ۱۳۶۳ استاندار خوزستان شد.

    در سال ۶۷ ریاست دفتر اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجلس را برعهده گرفت و در دوران ریاست جمهوری هاشمی به استانداری خراسان و سپس سفارت ایران در کویت برگزیده شد و تا پایان دوره ریاست جمهوری سید محمد خاتمی در این مقام باقی ماند. با پیروزی محمود احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۴ وی از کویت فراخوانده و به عنوان معاون سیاسی وزیر کشور مصطفی پورمحمدی منصوب شد اما در آستانه انتخابات شوراها و مجلس خبرگان در سال ۱۳۸۵، از این سمت کنار گذاشته و بار دیگر به عنوان سفیر به کویت فرستاده شد اما در سال ۱۳۸۹ از این مقام برکنار شد.

    جنتی در گفت و گو با روزنامه بهار در خصوص گرفتن مسئولیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت یازدهم گفت: براساس پیشنهادی که به من داده‌اند این انتخاب قطعی است. از من برای این وزارتخانه برنامه خواسته‌اند و هم‌اکنون هم مشغول نوشتن برنامه هستم. فکر می‌کنم این موضوع از طرف رییس‌جمهوری منتخب قطعی باشد.


    رضا صالحی امیری (سازمان میراث فرهنگی و گردشگری)



    وی در سال 1340 در شهرستان آمل به دنیا آمد. وی دارای دکترای مدیریت دولتی از دانشگاه علوم و تحقیقات و استادیار دانشگاه است. صالحی معاون فرهنگی ستاد انتخاباتی حجت الاسلام حسن روحانی نیز بود و معاونت پژوهش‌های فرهنگی و اجتماعی مرکز تحقیقات استراتژیک را در کارنامه دارد.


    محمدعلی نجفی (وزارت آموزش و پرورش)



    محمدعلی نجفی، در ۲۳ دی ۱۳۳۰ در تهران بدنیا آمد و در دبیرستان مروی واقع در ناصر خسرو تحصیلات متوسطه را به پایان رساند پس از گذراندن تحصیلات خود در رشته ریاضی در دانشگاه شریف، برای ادامه تحصیل به آمریکا رفت و در موسسه تکنولوژی ماساچوست دوره کاشناسی ارشد را طی نمود ولی به جهت فعالیت‌های مربوط به پشتیبانی از حرکت انقلاب اسلامی در ایران دوره دکتری خود را ناتمام گذاشته و به ایران بازگشت.

    وی از بنیانگذاران حزب کارگزاران سازندگی است و هم‌اکنون یکی از اعضای شورای شهر تهران و عضو هیات علمی ‌دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی‌شریف است. او از ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۴ در دولت‌های باهنر، مهدوی‌کنی و موسوی، وزیر فرهنگ و آموزش عالی و در دولت هاشمی‌رفسنجانی وزیر آموزش و پرورش ایران بود. وی در دولت اول خاتمی، رئیس سازمان برنامه و بودجه بود. وزارت آموزش و پرورش در دولت هاشمی مسئولیت دیگر او بوده است.


    محمدرضا نعمت‌زاده (وزارت صنعت و معدن)




    محمدرضا نعمت‌زاده در سال 1324 در تبریز به دنیا آمد. در تهران در مدرسه جامعه تعلیمات اسلامی به نام «سیدجعفری» و بعد در دبیرستان «فیاضی» تحصیل کرد. 2 سال آخر را در دبیرستان علوی گذراند و فارغ‌التحصیل شد. تحصیلات دانشگاهی را به دلیل رشته‌ای که علاقه‌مند بود (مهندسی محیط زیست)‌ در آمریکا گذراند و از دانشگاه برکلی لیسانس گرفت. یک مقدار از فوق‌لیسانس را هم در رشته مدیریت صنعتی دانشگاه کالیفرنیا خواند ولی سال آخر بود که به ایران برگشت و در ایران مشغول کارهای صنعتی شد.

    محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنایع دولت هاشمی‌رفسنجانی بود. وی همچنین معاونت وزارت نفت در امور پتروشیمی ‌در کابینه‌های خاتمی و معاونت وزارت نفت در امور پخش و پالایش را در کابینه احمدی‌نژاد به‌عهده داشته‌است. نعمت‌زاده در دولت احمدی‌نژاد مشاور ویژه وزیر نفت بود که پس از مصاحبه با روزنامه اعتماد و انتقاد از عملکرد احمدی‌نژاد و متفاوت دانستن وی با رجایی، بلافاصله از این سمت برکنار شد.

    وی درباره دولت آینده گفته است: «متملقان و چاپلوسان در دولت آینده جایی ندارند و منتقدان دلسوز جایگاه خواهند یافت؛ همچنین دروغ و تزویر جای خود را به یکدلی می‌دهد. کشور ما، ایران اسلامی در چند سال اخیر با مشکلات زیادی دست‌و‌پنجه نرم کرد و اگر هوشیاری ملت فهیم ایران اسلامی نبود، وضعیت اسفباری به وجود می‌آمد.»


    مسعود سلطانی‌فر (وزارت ورزش و جوانان)



    مسعود سلطانی فر متولد 1338 و درای مدرک فوق لیسانس علوم سیاسی می باشد. از سوابق کاری وی می توان به چهار سال عضویت در شورایعالی اداری کشور، چهار سال عضویت در شورایعالی اطلاع رسانی کشور، 12 سال سابقه استانداری در سه استان گیلان، زنجان و مرکزی (اراک)، 8 سال معاون سیاسی در استانداریهای فارس، همدان و هرمزگان و معاون اسبق سازمان تربیت بدنی اشاره کرد.




    علی ربیعی (وزارت کار، رفاه و امور اجتماعی)




    علی ربیعی متولد 1334 در جنوب شهر تهران و در محله جوادیه واز یک خانواده کارگری است. وی که معروف به "عباد" است مسؤول اجرایی دبیرخانه شورای امنیت ملی در دوره ریاست‌جمهوری سید‌محمد خاتمی و عضو کمیته سه‌‏نفری ‏تحقیق قتل‌های زنجیره‌ای بود. علی ربیعی، مدرس دانشگاه تهران، عضو هیئت علمی ‌دانشگاه پیام‌نور، محقق و نویسنده در حوزه جامعه‌شناسی سیاسی و مدیریت و مشاور اجتماعی سید‌محمد خاتمی طی سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴ بوده است.ربیعی از دوستان و معتمدان خاتمی است و مشاور اجتماعی خاتمی در دوره هشت ساله ریاست جمهوری وی بوده‌ است.


    احمد وحیدی (وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح)





    احمد وحیدی در سال 1337 در شیراز به دنیا‌ آمد. وی دارای مدرک کارشناسی در رشته الکترونیک و کارشناسی ارشد در رشته صنایع است و همچنین در رشته علوم استراتژیک در مقطع دکترا در حال تحصیل می‌باشد.

    سردار احمد وحیدی از چهره‌های دفاعی و امنیتی کشور است که نقش مؤثری در تأسیس وزارت اطلاعات داشته و سوابق مدیریت ارشد در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در کارنامه وی وجود دارد.

    احمد وحیدی در دوران دریابان علی شمخانی معاونت طرح و برنامه وزارت دفاع را بر عهده داشت. وی پس از انتصاب سردار نجار به عنوان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در دولت نهم، به عنوان جانشین وی منصوب شد.

    علاوه بر جانشینی وزیر دفاع، ریاست کمیسیون سیاسی، دفاعی و امنیتی مجمع تشخیص مصلحت نظام و مسئولیت معاونت طرح و برنامه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نیز از دیگر مسئولیت‌های وحیدی به شمار می‌رود.

    همچنین سردار وحیدی در دولت نهم با حکمی از سوی محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور به عنوان نماینده نیروهای مسلح در تدوین برنامه پنجم توسعه کشور خدمت کرده است.

    احمد وحیدی در سال 1388 و توسط محمود احمدی نژاد به عنوان وزیر پیشنهادی دولت برای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به مجلس شورای اسلامی معرفی و در روز 12 شهریور همان سال با کسب اکثریت آرا انتخاب شد.


    حمید چیت‌چیان (وزارت نیرو)



    حمید چیت‌چیان در سال ۱۳۳۶در شهر تبریز) به دنیا آمد. از سمت‌های اجرایی وی می توان به نماینده دوره سوم مجلس شورای اسلامی (عضو هیئت‌رئیسه و کمیسیون نیرو) ، معاون اسبق برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو و عضو سابق هیئت‌مدیره شرکت توانیر و سازمان برق ایران اشاره کرد.


    محمدباقر نوبخت (سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی)




    محمدباقر نوبخت در سال 1329 در شهر رشت دیده به جهان گشود. وی دارای دکتری تخصصی اقتصاد از دانشگاه Paisley, U.K و دوره بعد از دکتری خود در توسعه اقتصادی از مرکز مطالعات کاربردی CASIN ژنو، سوئیس گرفته است.

    نوبخت چهار دوره نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی بوده است. وی در هر چهار دوره، به‌عنوان نماینده منتخب نخست شهر، از طرف مردم با اختلاف آرای شدید و قابل توجه، برگزیده شد.

    وی اکنون، به‌عنوان معاون پژوهش‌های اقتصادی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و دبیرکل حزب اعتدال و توسعه فعالیت می‌کند و از نزدیکان آیت‌الله‌هاشمی‌رفسنجانی محسوب می‌شود. نوبخت در انتخابات ریاست‌جمهوری از حامیان حسن روحانی بود و به‌عنوان سخنگوی ستاد انتخاباتی وی فعالیت می‌کرد و به استان‌های مختلف برای جذب آرای مردم برای روحانی سفر می‌کرد.

    او در یک موضعگیری در خصوص هدفمندی یارانه‌ها گفته است: «عدالت حکم می‌کند با همان چشمی ‌که به افراد فاقد درآمد نگاه می‌کنیم، به افراد غنی نگاه نکنیم. 5/3 میلیونم نفر مذکور تنها نیم‌درصد یک دهک جامعه را تشکیل می‌دهند، بنابراین اگر به دو دهک ثروتمند یارانه نقدی ندهیم و این پرداخت به نوع دیگری باشد، یارانه نقدی 5/3 میلیون نفر بیکار چهار برابر خواهد شد؛ بنابراین با اجرای چنین برنامه‌ای عدالت بهتر برقرار می‌شود.»

    محمد نهاوندیان (رئیس دفتر رئیس‌جمهور)


    محمد نهاونديان، دانش آموخته مدرسه علوی تهران و داراي دكتري اقتصاد از دانشگاه جورج واشنگتن در آمريكاست.
    نهاونديان علاوه بر دروس دانشگاهي، در دروس حوزوی نيز تحصيل كرده و شاگرد بزرگاني همجون استاد مرتضي مطهري بوده است.

    در سوابق كاري نهاونديان، طيف متنوعي از فعاليتهاي علمي و اجرايي از جمله: تاسيس موسسه تحقیقات و اطلاعات اسلامی در واشینگتن، معاونت وزارت بازرگانی در سال 1360 و نيز سالهاي 1372 تا 1380، عضويت در هيات علمي پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، رياست مرکز ملی جهانی شدن، رياست شورای اقتصادی سازمان صدا و سیما و معاونت اقتصادی دبیر شورای عالی امنیت ملی ديده مي شود.

    محمد نهاونديان از سال 1386 تا كنون و با رای نمايندگان بخش خصوصي از سراسر كشور، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و كشاورزي ایران است.


    محمد فروزنده (دبیر شورای عالی امنیت ملی)



    محمد فروزنده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروی‌های مسلح در دولت دوم اکبر هاشمی رفسنجانی بود. وی هم اکنون رییس بنیاد مستضعفان و جانبازان با حکم رهبر معظم انقلاب و عضو شورای تشخیص مصلحت نظام است.



    تیمور علی‌عسگری (معاون پارلمانی)




    حجت الاسلام تیمور علی عسگری مشاور پارلمانی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت و نماینده مجلس هفتم محسوب می شود که ارتباط بسیار نزدیکی نیز با شخص هاشمی رفسنجانی دارد.

    او در ابتدای مطرح شدن زمزمه های ورود حسن روحانی به عرصه انتخابات از دلایل و انگیزه های روحانی برای کاندیدا شدن سخن گفت و مصاحبه های متعددی را در این مورد انجام داد.


    سید حسن قاضی‌زاده هاشمی (وزارت بهداشت)



    سید حسن هاشمی، متخصص چشم پزشکی و فوق تخصص جراحی قرنیه، رکورددار عمل جراحی لیزیک چشم در کشور است و پیش از این در سمتهایی از جمله دبیرکلی انجمن چشم پزشکی ایران،مسئول بازسازی مناطق جنگ زده (1360 تا 1362)، عضو فرهنگستان علوم پزشکی، دبیر شورای سیاستگذاری رشته چشم پزشکی، دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی، مشاور وزیر بهداشت در زمان وزارت محمد فرهادی، رئیس بخش قرنیه بیمارستان فارابی، کارشناس رشته چشم پزشکی در هیئت انتظامی نظام پزشکی،مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران،مؤسس و عضو هیئت مدیره انجمن پزشکی لیزری ایران و عضو هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت فعالیت کرده است.



    اگرچه تا روز تحلیف و معرفی اعضای کابینه دولت یازدهم هنوز چند روز دیگر باقی است اما نزدیکان روحانی پیش‌بینی می‌کنند اسامی وزرای پیشنهادی با کمترین تغییر به مجلس معرفی خواهند شد.

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    معلوم شد دستی شراب انداخته ست از من
    در خمره ای انگار با انگور خوابیدم ...

  8. #7
    !Challenge Everything mahdishata آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    اخر الزمان
    نوشته ها
    7,642
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    علی ربیعی متولد 1334 در جنوب شهر تهران و در محله جوادیه واز یک خانواده کارگری است. وی که معروف به "عباد" است مسؤول اجرایی دبیرخانه شورای امنیت ملی در دوره ریاست‌جمهوری سید‌محمد خاتمی و عضو کمیته سه‌‏نفری ‏تحقیق قتل‌های زنجیره‌ای بود. علی ربیعی، مدرس دانشگاه تهران، عضو هیئت علمی ‌دانشگاه پیام‌نور، محقق و نویسنده در حوزه جامعه‌شناسی سیاسی و مدیریت و مشاور اجتماعی سید‌محمد خاتمی طی سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴ بوده است.ربیعی از دوستان و معتمدان خاتمی است و مشاور اجتماعی خاتمی در دوره هشت ساله ریاست جمهوری وی بوده‌ است.
    این دیگه چرا؟؟؟
    Give GOD your skull



    اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست


    امیر المومنین علی علیه السلام خطاب به محمد حنفیه

    {محتواي مخفي}


    cpu: core i5 3470 up to 3.60 GHz 6M Cache
    mainboard:ASUS P8H77-V LE
    ram: 1*8 kingstone
    hdd:500 seagate+ 1tra western green+3tra seagate
    power:535 green
    خدا با ماست!

  9. #8
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    با سلام
    ببخشيد ميشه تمايلشون و تفكراتشون رو بر اساس معيارهاي فعلي جامعه مشخص كنيد
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  10. #9
    حرفه ای محامین آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    نوشته ها
    719
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    بعضیاش خیلی بی ربط بود!
    مثل وزیر ارشاد، وزیر ورزش و...

    افراد قدرتمندتر و متخصص تر هم وجود داشتند.

    واسه وزارت ورزش، افرادی مثل دادکان، مهرعلیزاده و... بودند. این کاره بودند.

    واسه ارشاد، حدادعادل، یا حداقل مطهری. (من واقعاً موندم چرا علی جتنی؟!)

    روحانی مچکریم! :دی




    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  11. #10
    !Challenge Everything mahdishata آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    اخر الزمان
    نوشته ها
    7,642
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    علی ربیعی فاجعه س.حداقل تو تحقیقاتی که من در مورد قتلهای زنجیره ایی دیدم ازش........
    چراغ اول رو رجا روشن کرد:
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    Give GOD your skull



    اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست


    امیر المومنین علی علیه السلام خطاب به محمد حنفیه

    {محتواي مخفي}


    cpu: core i5 3470 up to 3.60 GHz 6M Cache
    mainboard:ASUS P8H77-V LE
    ram: 1*8 kingstone
    hdd:500 seagate+ 1tra western green+3tra seagate
    power:535 green
    خدا با ماست!

صفحه 1 از 17 1234567891011 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. دولتمردان کابینه یازدهم در فیسبوک و توییتر
    توسط safaeei در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 28-08-2013, 13:49
  2. حساب ذخيره ارزي چگونه صفر شد
    توسط محبّ الزهراء در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 15-03-2012, 09:16
  3. کامران باقری لنکرانی:نقدهای جدی به "احمدی‌نژاد" داریم
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 26-02-2012, 13:53
  4. غفوری‌فرد: لیست ائتلاف اصولگرایان مکمل لیست ‌جبهه متحد است
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 19-02-2012, 12:30
  5. احكام خمس‏
    توسط vorojax در انجمن احكام
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 28-07-2011, 09:47

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه